AD Delhaize-supermarkt Turnhout volledig vernieuwd

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na een grondige renovatie is de AD Delhaize-supermarkt Turnhout klaar om haar klanten te ontvangen. De heropening van de nieuwe AD Delhaize-supermarkt Turnhout had plaats op vrijdag 3 maart en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met 1850 m² verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, vegetarische producten, glutenvrije producten enz. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn verbeterd door middel van enkele innovaties.

Altijd een Delhaize in je buurt

Op vrijdag 3 maart opende de AD Delhaize franchisewinkel te Turnhout opnieuw haar deuren voor het publiek. “Met deze totaal vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen, zeggen Dirk Boeren en Nele Verstraete, de zelfstandige uitbaters, franchisenemers.

De vernieuwde AD Delhaize Turnhout bevindt zich op de Parklaan 170 te Turnhout. In de nieuwe winkel vindt de klant een zeer uitgebreid aanbod van zowel nationale merken als Delhaizeproducten. Net als in alle andere Delhaizewinkels kan de klant ook hier rekenen op de gekende service en kwaliteit van Delhaize én dit tegen scherpe prijzen. Ook hier kan de klant met zijn plus-kaart punten sparen en deelnemen aan de talrijke acties van Delhaize.

Breed assortiment

AD Delhaize Turnhout biedt een breed assortiment aan van 16 000 producten. Niet alleen de nationale merkproducten zijn aanwezig, maar ook de bekende Delhaize merken (Delhaize, 365, taste of Inspirations, Bio, Eco en FairTrade) met steeds de beste kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Het assortiment zal in de toekomst nog aangepast kunnen worden op basis van specifieke vragen van klanten.


Lokale integratie

Delhaize wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De franchisewinkel biedt 29 full time jobs die we proberen lokaal in te vullen. Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, samen met een grote groep jobstudenten zijn er dagelijks om een goede service te bieden voor onze klanten”, voegen franchisenemers Dirk Boeren en Nele Verstraete hier aan toe. “Hier ben je elke dag welkom, ook op zondag en feestdagen”.