AD Delhaize Meeuwen wordt een franchisewinkel Proxy Delhaize

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na een grondige renovatie is de franchisewinkel Proxy Delhaize Meeuwen klaar om haar klanten te ontvangen. Vorige week had de officiële heropening van de vernieuwde Proxy Delhaize Meeuwen plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met extra verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met verse productreferenties en onder andere ook nieuwe glutenvrije producten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties.

Altijd een Delhaize in je buurt Het is zover.

Vorige week opende Proxy Delhaize Meeuwen officieel haar deuren voor het publiek na een grondige renovatie van een anderhalve week. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een vernieuwde franchisesupermarkt. Franchisenemer Hanne Heynickx, die de fakkel van haar ouders, Jan & Elly, overneemt, getuigt: “Met deze totaal vernieuwde franchisewinkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Om de klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij verse productreferenties aan ons assortiment toegevoegd. Ook werd de bakkerij in een nieuw kleedje gestoken en beschikt de winkel nu over een bedieningstoog met charcuterie, kaas en traiteurschotels. We bieden nu ook een groter assortiment glutenvrije producten aan.”

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe Proxy-franchisewinkel wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Het is immers duidelijk dat klanten weer op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en gemak, wanneer zij winkelen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht want “goed kopen, goed eten” betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van eenieder.

Uiteraard vindt de klant ook het beste wat Delhaize te bieden heeft terug in deze franchisewinkel:

Groenten- en fruitafdeling

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en ze wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Meteen als de klant de winkel binnenstapt, ontdekt hij onze nieuwe rayon fruit & groenten. Hij vindt er een indrukwekkende keuze aan dagverse kwaliteitsvruchten en -groenten tegen de beste marktprijzen. Een groot deel van het gamma groenten en fruit is ook reeds gewassen en gesneden te verkrijgen. En de klant vindt er ook een ruim aanbod terug van biofruit en –groenten.

Een nieuw assortiment dat uitnodigt om te reizen en te ontdekken: wereldkeuken, glutenvrije producten en lokale producten

Nog een speerpunt bij Delhaize is het assortiment, dat evolueert volgens de seizoenen en de trends en dat innoverend is. Met het ruime assortiment «food of the world» kunnen de klanten producten uit andere landen ontdekken en bijzondere recepten uit alle hoeken van de wereld klaarmaken.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, gevoelig uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Een brede waaier van speciale en lokale bieren staat in de kijker om aan de vraag van de klant te voldoen. Het uitgebreide assortiment omvat ook geschenkmanden en trappistenbieren.

Lekker vers brood, heel de dag door

De bakkerij is in een nieuw kleedje gestoken. “We zijn er zeer trots op”, vertelt Hanne Heynickx. “Via het open atelier kunnen de klanten meteen terecht bij één van onze medewerkers. Bovendien wordt het brood verschillende keren per dag ter plaatse gebakken, waardoor we altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds.”

Artisanale beenhouwerij en visboer

Ook in de vernieuwde vis- en beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. Een team van artisanale beenhouwers versnijdt dagelijks vlees van superieure kwaliteit in een open atelier. Proxy Delhaize Meeuwen biedt ook een ruime keuze aan charcuterie en gevogelte en een nog groter assortiment vlees. Klanten vinden eveneens een selectie van de beste charcuterie, kazen en zelf bereide traiteurschotels via de bedieningstoog.

In de visrayon vind je de kwaliteit en service van Delhaize ook terug met een dagelijkse verse levering van de beste vissoorten en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren) die onmiddellijk bewerkt wordt in het atelier.

Lokale integratie

Proxy Delhaize Meeuwen wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegt Hanne Heynickx hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.”