6 nieuwe franchiseverkooppunten voor Domino’s sinds het begin van dit jaar

Geplaatst door: Franchising Belgium

Snelle expansie voor het  franchisenetwerk Domino’s Pizza sinds het begin van dit jaar 2017, met de opening van 6 nieuwe franchiseverkooppunten.

Domino’s Pizza in Châtelet

Het laatste verkooppunt van het franchisenetwerk opende haar deuren op 14 juni  in Châtelet, onder leiding van franchisenemer Timur Ahmatovic die ook de Domino’s Pizza van de Flageyplein in Brussel beheert. Dit is het negende verkooppunt van de franchiseformule in deze provincie.

Domino’s Pizza in Tongeren

Dit 48ste verkooppunt van het franchisenetwerk opende haar deuren op 9 juni laatstleden in Tongeren onder leiding van franchisenemer Veton Insemi.

Domino’s Pizza in Schoten en Mortsel

In de zomer van 2016 had de franchiseformule Domino’s Pizza al vijf vestigingen geopend in de provincie Antwerpen, maar daar bleef het niet bij. In 2017 werden nogmaals twee extra franchiseverkooppunten geopend in Schoten onder leiding van franchisenemer Selman Bulduk en in Mortsel onder leiding van franchisenemer Mohammed Rashid.

Domino’s Pizza in Sint-Gillis

Ook in april 2017 opende de multi- franchisenemer Sacha Pesic een nieuw franchiseverkooppunt in Saint-Gillis te Brussel.

Domino’s Pizza in Lokeren

Op 4 februari 2017 opende de franchisenemer Hamza Kallouch samen met zijn broer Eleekay een nieuw franchiseverkooppunt Domino’s Pizza in het centrum van Lokeren.