5de Franchising Belgium Day nu al een groot succes !

Geplaatst door: Franchising Belgium

De 5de Franchising Belgium Day, die zal doorgaan op 10 oktober in Luik, is bijna uitverkocht! Er blijven nog slechts 4 standplaatsen beschikbaar.

Franchising Belgium Day is de halfjaarlijkse bijeenkomst voor de aanwerving van toekomstige franchisenemers, een initiatief van de Belgische Franchise Federatie.
Zes weken voor het evenement zijn bijna alle stands gereserveerd: 33 exposanten uit alle sectoren zullen er aanwezig zijn om een grote variëteit te bieden aan de bezoekers. De volledige exposantenlijst vindt je via volgende link.

Het bewijs is er…!
Dit succes bewijst nog maar eens dat vele franchiseformules een noodzaak hebben aan dergelijk evenement, professioneel en uitsluitend gewijd aan franchising in België. En onze sponsors : ING, Point Chaud, Chamas Tacos, Intermarché et Groupe S, hebben dit ook begrepen en wij willen hen alvast bedanken.

De conferenties
Het conferentieprogramma, dat momenteel wordt voorbereid, zal binnenkort online worden gezet. We kunnen u nu alvast aankondigen dat er een rondetafelgesprek zal georganiseerd worden met getuigenissen van franchisenemers uit verschillende sectoren, een conferentie over de financieringsmogelijkheden en persoonlijke gesprekken met experts.
Bezoekers kunnen zich vanaf 9 september gratis inschrijven op onze site.

Franchising Belgium Day, een niet te missen voor alle kandidaat ondernemers die overwegen om met een franchiseformule in zee te gaan !