58 ste Anytime fitness franchisecentrum in de benelux

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vandaag opent de 58e vestiging van ’s werelds grootste franchise-fitnessketen haar deuren. Franchisenemer Jolanda Konincks-van den Boomen exploiteert deze vestiging in Oog in Al. Deze ervaren onderneemster is bovendien franchisenemer van twee Albert Heijn supermarkten.

Jolanda:”Met Anytime Fitness Oog in Al wil ik mensen een plek bieden dichtbij huis, waar ze graag samen komen om te sporten, waar mensen zich thuis voelen en waar ze optimaal kunnen werken aan hun gezondheid en vitaliteit. Ik heb persoonlijk mogen ervaren wat een betere gezondheid met je doet en dit gun ik iedereen.”

Tijdgebrek is een van de belangrijkste redenen om niet te gaan sporten. En als men al tijd heeft, is de sportschool niet geopend. Of zijn er geen groepslessen te volgen. De motivatie zakt in de schoenen. Sporten schiet er dan vaak bij in. Men houdt het niet vol en haakt af. Met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Anytime Fitness heft het excuus van tijdgebrek op. De formule creëert een plek waar mensen van alle leeftijden zich thuis voelen.

Gemak dient de mens. Dat is het uitgangspunt van Anytime Fitness. Een sportclub dichtbij de klant en 24 uur per dag de mogelijkheid om te gaan sporten. Dat past helemaal bij de hedendaagse moderne levensstijl.

Succesformule

Anytime Fitness werkt met franchisenemers. Dus elke vestiging wordt gerund door een zelfstandige ondernemer. Die heeft zijn eigen vrijheid binnen de formule. In 2011 landde Anytime Fitness in de Benelux. Initiatiefnemer voor de komst van de grootste fitness franchise ter wereld – meer dan 3000 vestigingen wereldwijd – was ondernemer Petro Hameleers. Zijn ambities? Explosief gaan groeien. Met de grootste fitness franchise ter wereld.
“Mijn ambitie is om binnen tien jaar 250 Anytime Fitness clubs in de Benelux operationeel te hebben.” Zegt Petro. “Samen met mijn team op het hoofdkantoor en de bevlogenheid van de huidige franchisenemers zetten we iets moois neer. In Belgie zijn we nu ook actief. We naderen de opening van de 60e club in Nederland en België”.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Anytime Fitness klik hier.