4de Belgische franchiseclub voor Snap Fitness

Geplaatst door: Franchising Belgium

Sven Wilms is de tweede franchisenemer van Snap Fitness in België. Sven is zeker geen onbekende in fitness minnend België, hij was eigenaar van 3 succesvolle BodyMove clubs welke hij vorig jaar heeft verkocht. Met het 24/7 Snap Fitness concept wil Sven in Tessenderlo dit kunststukje herhalen.

Reeds 15 jaar is Sven actief in de fitnessbranche, eerst als medewerker maar de laatste jaren als zaakvoerder. Hij kent de fitnessbranche dus zeer goed en kiest vanuit zijn ambitie om zich aan te sluiten bij een franchiseformule. ‘Het aansturen van meerdere clubs is geen sinecure. Met de ondersteuning vanuit de Snap Fitness organisatie is dit veel eenvoudiger.’

Zeker toen Sven de financiële resultaten van diverse Snap Fitness clubs zag, was zijn keuze snel gemaakt. ‘Wereldwijd zijn de Snap Fitness clubs zeer succesvol. Enerzijds houdt het concept de exploitatiekosten en de investering laag. Anderzijds spreekt het fitnessaanbod de sporters zodanig aan dat de clubs goede ledenaantallen behalen. Een franchisenemer of investeerder scoort daarmee echt een mooi rendement op hun investering.’

De groei van Snap Fitness in de Benelux is in een stroomversnelling geraakt. Met 4 clubs open en 3 franchiseclubs in ontwikkeling (Tilburg, Ingelmunster en Tessenderlo) begint de uitrol van de 24/7 formule in de Benelux serieuze vormen aan te nemen. Wereldwijd is Snap Fitness met ruim 2000 clubs open of in ontwikkeling al in 19 landen actief.

Waar komt jouw club?

Snap Fitness staat voor compacte fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in een lokale omgeving een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Daarbij staan innovatie, flexibiliteit en gemak centraal, zowel voor de leden als voor de franchisenemers.

Sven Wilms is zo overtuigd van de Snap Fitness formule dat hij zowel als salesmanager als ook als franchisenemer aan de slag is.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Snap fitness klik hier.