100ste franchise Anytime Fitness Club Geopend in Europa

Geplaatst door: Franchising Belgium

50 clubs nu open in het Verenigd Koninkrijk, 36 in de Benelux en 13 in Spanje.

Anytime Fitness, ’s werelds snelst groeiende fitnessketen voor acht opeenvolgende jaren, heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt: de 100ste franchise fitnessclub is nu open in Europa. Club # 100, die vorige week werd geopend, ligt in Farnham, Engeland en is eigendom van franchisenemer John Quinn. De Farnham sportschool (45 mijl ten zuidwesten van Londen) was de 49ste Anytime Fitness club in het Verenigd Koninkrijk. De 50ste Anytime Fitness club in het Verenigd Koninkrijk opende een paar dagen later in High Barnet, ten noorden van Londen, en is eigendom van franchisenemer Tom Norbury.
Zesendertig andere Anytime Fitness clubs bevinden zich in de Benelux-regio (35 in Nederland en één in België), 13 in Spanje en twee in Polen. Wereldwijd zijn er nu bijna 3.000 Anytime Fitness clubs. Anytime Fitness is nu actief in 22 landen verspreid over vijf continenten met bijna 3.000.000 leden.
“De snelle expansie van Anytime Fitness in heel Europa kan worden toegeschreven aan twee primaire factoren”, zegt Petro Hameleers, Anytime Fitness Master Franchise voor de Benelux. “Ondernemers die altijd al de droom hadden om een eigen fitnessclub te starten, kunnen deze stap onder begeleiding van het hoofdkantoor-team nu maken. Hierin worden we gesteund door de kennis en technologie vanuit het hoofdkantoor in de VS. Tegelijkertijd genieten onze leden van niet-intimiderend, kleinere sportscholen, waar het team oprecht geïnteresseerd is in de leden om ze te helpen om hun fitness-doelen daadwerkelijk te kunnen bereiken. “
TOP GLOBAL FRANCHISE: http://www.entrepreneur.com/franchises/topglobal/index.html
Slechts een paar weken geleden heeft Entrepreneur Magazine Anytime Fitness nog bekroond met de # 1 “Top Global” Franchise. Daarbij werden andere toonaangevende franchiseconcepten zoals Subway, McDonald’s, Pizza Hut en KFC overtroffen. Om deze Top Global Franchise ranking te compileren, werd door Entrepreneur als uitgangspositie van elk bedrijf de Top 500 Franchise score genomen. Deze is gebaseerd op meetbare criteria waaronder de grootte, de groei en de financiële kracht en stabiliteit van het concept. Vervolgens werd hier het internationale volume en de internationale groei aan toegevoegd.
Met bijna 700 Anytime Fitness clubs buiten de VS in uiteenlopende landen als Qatar, India, Spanje, Maleisië en Australië, is het geen wonder dat Anytime Fitness zo hoog in deze ranking is geplaatst.
“Of het nu in Spanje, Nederland of Engeland is, onze franchisenemers bieden onze leden persoonlijke service die echte resultaten oplevert,” zegt Chuck Runyon, CEO en mede-oprichter van Anytime Fitness. “Dat persoonlijk tintje en een hoge mate van betrokkenheid is wat Anytime Fitness onderscheid van vele andere sportscholen en wat de wereldwijde expansie van ons merk heeft versterkt. “
Groeiplannen Anytime Fitness Benelux
Voor het jaar 2015 staan nog 7 club-openingen gepland in de Benelux markt. De teller komt daarmee op 43 Anytime Fitness clubs te staan. De verwachting voor de komende 10 à 15 jaar is om 200 nieuwe Anytime Fitness clubs in de Benelux markt te openen. Hiervoor is Anytime Fitness constant op zoek naar nieuwe, gepassioneerde franchisenemers om zich aan te sluiten bij dit wereldwijde merk.
Over Anytime Fitness
Gerangschikt als # 1 op de prestigieuze Top Global Franchise lijst van Entrepreneur en met bijna 3.000 clubs verspreid over vijf continenten is Anytime Fitness de snelst groeiende fitness-franchise in de wereld. Anytime Fitness is trots dat zoveel mensen wereldwijd al kennis hebben kunnen maken met een Anytime Fitness in de buurt waar vriendelijke, persoonlijke aandacht in goed onderhouden faciliteiten met topkwaliteit fitnessapparatuur centraal staan en die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar open zijn. Sportscholen zijn nu open in alle 50 VS staten, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Engeland.