Conferenties niet te missen op de Franchising Belgium Day !
Conferenties niet te missen op de Franchising Belgium Day ! 21 februari 2019

Volgende week, 28 februari 2019, houden verschillende experts in de franchise meerdere conferenties plaats. Dit is dé ontmoetingsplek om alle informatie en advies te vinden om te starten met franchising.

Lees Meer
Copper Branch opent zijn eerste Europese Franchise!
Copper Branch opent zijn eerste Europese Franchise! 21 februari 2019

Het Canadese franchisemerk Copper Branch, een fastfoodconcept die producten ontwikkelt aan 100% plantaardige olie, verscheen vorig jaar in Europa met een opening in Parijs. Hun wens is ook om in België en Monaco uit te breiden. Ze waren afgelopen oktober aanwezig op Franchising Belgium Day in Louvain-la-Neuve en zal opnieuw aanwezig zijn op de volgende editie op 28 oktober in Ekeren (Antwerpen).

Lees Meer
Franchiseformules aanwezig bij chocoladesalon
Franchiseformules aanwezig bij chocoladesalon 21 februari 2019

Van 22 tot 24 februari 2019 vindt de zesde editie van de Brusselse chocoladesalon plaats op de site van Tour & Taxi. Het Brusselse evenement telt 130 deelnemers uit de cacao- en chocoladewereld. Onder deze chocolademerken zijn enkele van de franchisemerken die aan de show gewend zijn: Leonidas, Valentino en Pralibel.

Lees Meer
Albert Heijn opent tweede vestiging in Hasselt
Albert Heijn opent tweede vestiging in Hasselt 19 februari 2019

Albert Heijn opent nog dit jaar een tweede winkel in Hasselt. Het is voor de franchiseketen al de achtste winkel in Belgisch Limburg. Net als de eerste Hasseltse winkel, aan de ring rond de Limburgse hoofdstad, is deze winkel in handen van franchisenemer Kenny De Vries.

Lees Meer
The Little Gym nr. 1 in de categorie Children’s Fitness.
The Little Gym nr. 1 in de categorie Children’s Fitness. 14 februari 2019

Het franchisenetwerk The Little Gym is vereerd om gerangschikt te worden als # 1 in de categorie Children’s Fitness en als nummer 118 in de Top 500 franchisenetwerken van de Ondernemer van 2019.

Lees Meer
Bakkerij Paul opent een nieuwe flagship store in Antwerpen.
Bakkerij Paul opent een nieuwe flagship store in Antwerpen. 14 februari 2019

De Franse bakkerij-patisserie Paul, opgericht in 1889 in Frankrijk, opende in 2007 zijn eerste Belgische winkel in het hartje van Brussel. Dit onder leiding van Top Brands, de Belgische groep die de franchiseovereenkomst voor België beheert. De meeste winkels bevinden zich in het Brussels gewest. Top Brands heeft zeven verkooppunten “Petit Paul” geopend in de Brusselse metrostations van de MIVB.

Lees Meer