Repar’stores en Grando Keukens;  2 nieuwkomers op Franchisingbelgium !
Repar’stores en Grando Keukens; 2 nieuwkomers op Franchisingbelgium ! 06 juni 2019

Franchising belgium heeft er weer twee nieuwe formules bij die recruteren en kandidaat franchisenemers zoeken om hun netwerk uit te breiden. Franchising belgium is hiermee de best bezochte website in België die formules helpt om te recruteren met een zeer goed resultaat dank zij de excellente bezoekersstatistieken die nog steeds in stijgende lijn zijn!

Lees Meer
Meer ruimte voor vers bij Albert Heijn
Meer ruimte voor vers bij Albert Heijn 06 juni 2019

Net als in Nederland verhoogt het franchisenetwerk Albert Heijn ook in België de versbeleving in z’n supermarkten, met nieuwe presentaties en concepten. De primeur is voor de vestiging in Kuringen, die vandaag de deuren opende. 

Lees Meer
Eerste franchisevestigingen van Kentucky Fried Chicken in België
Eerste franchisevestigingen van Kentucky Fried Chicken in België 05 juni 2019

Kentucky Fried Chicken (KFC), het Amerikaanse franchiseconcept van gefrituurde kippenrestaurants, opent in juni van dit jaar de deuren van zijn eerste Belgische restaurant in het Stib premetrostation in het Noordstation te Brussel.

Lees Meer
Mobalpa reeds 40 jaar in België!
Mobalpa reeds 40 jaar in België! 29 mei 2019

Mobalpa, fabrikant van keuken-, badkamer- en maatkasten heeft na 40 jaar op de Belgische markt grootse plannen voor de toekomst. Zijn vierde franchisverkooppunt opent binnenkort en ook de zoektocht naar nieuwe kandidaat-franchisenemers voor verdere uitbreidingen en versteviging op de markt is al volop aan de gang.

Lees Meer
Engel & Völkers franchise in volle expansie in Belgie
Engel & Völkers franchise in volle expansie in Belgie 29 mei 2019

Engel & Völkers is één van ‘s werelds belangrijkste dienstverleners gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van luxe vastgoed – commercieel vastgoed – jachten en vliegtuigen. Dankzij ons uniek en voortdurend groter wordend franchisenetwerk alsook de kracht van ons merk hebben we toegang tot een exclusief cliënteel. Ons merk wordt passioneel gedragen door onze partners. Onze visie om in te spelen op de verwachtingen van een veeleisend cliënteel overal ter wereld, komt tot uiting in de kernwaarden van ons merk: Competentie, Exclusiviteit en Passie…

Lees Meer
Spar zet sterke groei verder
Spar zet sterke groei verder 27 mei 2019

Supermarktketen Spar International zet zijn expansie verder. Voor het derde opeenvolgende jaar groeit de omzet met meer dan 5%.

Lees Meer