Nieuwe openingen voor de franchiseformule Midas
Nieuwe openingen voor de franchiseformule Midas 06 maart 2019

De Franchiseformule Midas was aanwezig op de laatste Franchising Belgium Day te Ekeren (Antwerpen).  De specialist in onderhoud en herstellingen van alle motorvoertuigen, opgericht in 1956 in de Verenigde Staten, kwam in 1975 naar België. Sindsdien is de franchiseformule aanwezig op 5 continenten met bijna 2.800 centra’s, waaronder 672 in Europa. In 2004 is Midas toegetreden tot de Franse groep Norauto, de Europese marktleider in de sector, die ook het franchisemerk Auto 5 omvat.

Lees Meer
Franchising Belgium Day in Ekeren was een GROOT succes !
Franchising Belgium Day in Ekeren was een GROOT succes ! 05 maart 2019

De vierde editie van de Franchising Belgium Day, die op 28 februari 2019 plaatsvond in Hof ter Delft in Ekeren (Antwerpen), was een groot succes voor de franchisegevers als voor de potentiële franchisenemers.

Lees Meer
Het franchiseconcept Leonidas op Franchising Belgium Day!
Het franchiseconcept Leonidas op Franchising Belgium Day! 27 februari 2019

Op de vooravond van de vierde editie van de Franchising Belgium Day (28 februari in Ekeren)  sprak David Leskens, de Business Unit Manager Benelux van Leonidas, met Franchising Belgium over het franchisemerk van de Belgische chocoladefabrikant.

Lees Meer
Het franchisenetwerk Domino’s Pizza groeit fors
Het franchisenetwerk Domino’s Pizza groeit fors 27 februari 2019

Domino’s Pizza Enterprises heeft sterke halfjaarcijfers gepubliceerd, met de Benelux als motor voor het succes. De omzet steeg wereldwijd met bijna 15%.

Lees Meer
RetailSonar, lid van de Belgische Franchise Federatie,  organiseert een interactief webinar
RetailSonar, lid van de Belgische Franchise Federatie, organiseert een interactief webinar 27 februari 2019

Hoe combineer je fysieke winkels met je online webshop?

Hoe maak je van omnichannel retail een succes? Het is een vraagstuk waar elke retailer van wakker ligt, maar het antwoord is moeilijk zelf te vinden. Het zorgt voor heel wat nieuwe uitdagingen. Wat is de interactie tussen fysiek en online? En hoe slaag je erin om je klanten te behouden wanneer je vestigingen sluit? 

Lees Meer
Domino’s Pizza organiseert op 5 april een OPEN DAY voor franchise kandidaten.
Domino’s Pizza organiseert op 5 april een OPEN DAY voor franchise kandidaten. 22 februari 2019

Domino’s Pizza is een internationale pizzaketen, opgericht in 1960 te Michigan. Tot op heden is de keten wereldwijd actief en kent het een zeer grote groei in België. Domino Pizza houdt een OPEN DAY voor alle franchise geïnteresseerden.

Lees Meer