Domino’s Pizza Franchise organiseert een Virtuele open Day
Domino’s Pizza Franchise organiseert een Virtuele open Day 19 mei 2020

Domino’s Pizza België is een internationale pizzaketen, opgericht in 1960 te Michigan. Momenteel is de keten wereldwijd actief en één van de grootste pizza bezorg organisaties in heel België. Hun missie geeft hun ambitie duidelijk weer “Sell more pizza, have more fun!”.

Lees Meer
Opening Carrefour Express Petegem-aan-de-Leie: een nieuwe franchisewinkel met een breed assortiment
Opening Carrefour Express Petegem-aan-de-Leie: een nieuwe franchisewinkel met een breed assortiment 18 mei 2020

Carrefour België opent vandaag een nieuwe Express-franchisewinkel in Petegem-aan-de-Leie, een deelgemeente van Deinze. Op 266m² vindt de klant een gevarieerd assortiment aan voedingswaren en natuurlijk ontbreken basis- en drogisterijproducten niet.

Lees Meer
Het franchisenetwerk van ixina heropent al zijn franchiseverkooppunten
Het franchisenetwerk van ixina heropent al zijn franchiseverkooppunten 13 mei 2020

Na light lockdown periode, is het moment aangebroken om je keuken in te richten om er nog beter van te kunnen genieten. Vanaf maandag 11 mei kunnen ixina-winkels opnieuw hun klanten verwelkomen. Na bijna twee maanden thuis te hebben doorgebracht, voor het merendeel van de mensen zelfs een flink aantal uren in hun keuken, is het tijd om na te denken over een nieuwe inrichting van deze ruimte.

Lees Meer
Eerste Belgische franchiseverkooppunt Dunkin’ komt in Antwerpen
Eerste Belgische franchiseverkooppunt Dunkin’ komt in Antwerpen 12 mei 2020

Donut- en koffieketen Dunkin’ opent binnenkort een eerste Belgische franchisevestiging op de De Keyserlei in Antwerpen. Het Amerikaanse bedrijf wil in totaal vijftien filialen openen in ons land.

Lees Meer
Buurt -franchisewinkels en huismerken komen sterker uit coronacrisis
Buurt -franchisewinkels en huismerken komen sterker uit coronacrisis 29 april 2020

GfK analyseerde de impact van de coronacrisis op de Belgische FMCG-markt. Buurt- franchisewinkels kenden de sterkste groei in de maand maart, de eerste maand van de lockdown. Merken leverden wat marktaandeel in, ten gunste van de huismerken.

Lees Meer
Belgische Franchiseketen PointCarré lanceert webwinkel
Belgische Franchiseketen PointCarré lanceert webwinkel 29 april 2020

PointCarré, de franchiseketen van modewinkels van de groep Fraluc, waar Colruyt de eigenaar van is, lanceert een webwinkel. Een project waar de keten al 18 maanden mee bezig is.

Lees Meer