Mini McDonald’s restaurant in Lier voor elfjarige fan
Mini McDonald’s restaurant in Lier voor elfjarige fan 09 oktober 2019

Een jonge fan uit Lier werd vorige vrijdag door het franchisenetwerk McDonald’s België verrast met een eigen mini McDonald’s restaurant. Dries Avonds (11) stuurde een een tekening naar de hoofdzetel met daarin de uitdrukkelijke vraag: ‘Ik hou heel veel van McDonald’s. Wanneer komt er een in Lier?’. Het franchisenetwerk McDonald’s besloot Dries z’n droom te verwezenlijken en verraste hem met een eigen McDonald’s restaurant op de Grote Markt van Lier.

Lees Meer
Franchising Belgium Day, volgende donderdag in Luik!
Franchising Belgium Day, volgende donderdag in Luik! 02 oktober 2019

Hebt u zin in te ondernemen via franchising?
Kom dan nu donderdag, 10 oktober, naar de Franchising Belgium Day te Luik en ontdek er de franchiseformules die partners zoeken.

Lees Meer
KFC weldra in Vlaanderen
KFC weldra in Vlaanderen 02 oktober 2019

De Amerikaanse fastfoodketen KFC wil in Vlaanderen en Brussel 40 restaurants openen. Het doet daarvoor een beroep op twee Vlamingen met een achtergrond in warenhuizen en vastgoed.

Lees Meer
ERA; nieuw effectief lid bij de Belgische Franchise Federatie!
ERA; nieuw effectief lid bij de Belgische Franchise Federatie! 25 september 2019

De Belgische Franchise Federatie is verheugd alweer een nieuw lid te mogen verwelkomen.

De aanvraag van het franchisenetwerk ERA werd onlangs door het Exécutief Comité van de BFF goedgekeurd vermits zij volledig aan de voorwaarden voldoen.

Lees Meer
Mobalpa neemt deel aan de Franchising Belgium Day in Luik
Mobalpa neemt deel aan de Franchising Belgium Day in Luik 25 september 2019

Mobalpa is al meer dan 40 jaar aanwezig in België en beschouwt ons land, samen met Spanje, als belangrijkste markt voor zijn verdere ontwikkeling en groei. Het Franse merk is daarom op zoek naar kandidaten om in België franchiseverkooppunten te openen.

Lees Meer
Spar opent nieuwe franchisesupermarkt in Wervik
Spar opent nieuwe franchisesupermarkt in Wervik 25 september 2019

Op donderdag 12 september opende er in het dorpscentrum van Wervik een gloednieuwe buurtsupermarkt van Spar Colruyt Group. Het voormalige pand van Lidl werd volledig verbouwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-franchisewinkels.

Lees Meer