Franchise Frit’house’L

Wie is Frit’house’L?

Een typisch Belgische friettent, waar verse voorgebakken frieten gebakken in rundervet samengaan met burgers van puur biologisch Angus rundvlees en een ruim assortiment snacks, wraps en brasseriegerechten. Een vriendelijke, professionele frituur waar kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan.

Ons aanbod van het franchiseconcept Frit’house’L

Ben je een beginner of wil je een frituur openen zonder vallen en opstaan? Heb je een frituur en wil je je winstgevendheid verhogen? Wil je een frituur overnemen en winstgevend maken?
Profiteer van de professionele maar vriendelijke ondersteuning die we bieden.

De kracht van ons commercieel netwerk

Wij laten je zien dat aansluiting bij ons franchisenetwerk je niets kost, maar je integendeel terugbetaalt vanaf de eerste euro in de kassa!

  • Aantal franchiseverkooppunten : 3
  • Gemiddeld zakencijfer : 800.000€
  • Looptijd van het contract : 9 jaar
  • Persoonlijke bijdrage : 60.000€
  • Instapgeld : 5.000€
  • Franchise kost : 6% van de omzet excl btw + 1% voor de marketing

3

Aantal franchisevestigingen

800.000€

Gemiddeld zakencijfer

9 JAAR

Looptijd van het contract

60 000€

Persoonlijke bijdrage

 

5.000€

Instapgeld

6% van de omzet excl BTW + 1% voor de marketing

Franchise vergoeding

Getuigenissen van franchisenemers

 

Els Van Genechten

Vanessa Bruyneels

Céline Ledoux

 

 

 

Nadia Amiai

In detail

-25 jaar ervaring in traditionele Belgische frietkramen;
– advies over locatie, indeling en aankoop van apparatuur
– training in bereidings- en servicemethodes die snelheid, efficiëntie en ergonomie combineren;
– selectie van ingrediënten en leveranciers, delen van exclusieve recepten en productieprocessen en prijsbepaling;

– voordelen bij de aankoop van uw goederen ;
– kant-en-klare marketingtools;
– HR en administratieve ondersteuning.

2008 – Frithousel opent zijn deuren in Doornik
2017 – Merk en logo Frit’House’L officieel geregistreerd
2018 – Bouw en opening van het tweede verkooppunt (Rumes)
2019 – Het bedrijf verwerft grond in Péruwelz voor de bouw van een 3e verkooppunt
2020 – Frithousel investeert in online verkoop te midden van de coronaviruscrisis. De omzet blijft op peil en de marges stijgen. Aankoop van een foodtruck om het merkimago uit te dragen.
2022 – Opening van de eerste franchise in Antoing.
2023 – Bouw van een 2e franchise in Péruwelz (opening eind april 2024).
2024 – De Frithousel Truck breidt uit via franchising

Ben je een beginner of wil je een frituur openen zonder vallen en opstaan? Heb je een frituur en wil je je winstgevendheid verhogen? Wil je een frituur overnemen en winstgevend maken?
Profiteer van de professionele maar vriendelijke ondersteuning die we bieden.

Wij bieden je de kans om je eigen bedrijf op te zetten met de steun van een ervaren partner. In jouw handen: beproefde methodes om uit te blinken in een lucratieve sector en de sleutels om het meeste uit je zelfstandige avontuur te halen.

Het is algemeen bekend dat dankzij het onmiskenbare succes van dit product, dat zo stevig geworteld is in de culinaire tradities in België en Frankrijk, de traditionele frietkramen comfortabele marges kunnen boeken.

Smiley van de AFSCA 2 keer in Doornik en 1 keer in Rumes.

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF